20 anys d’UdG, 16 anys a la UdG

12 des.

“Estem construint un món en xarxa. Hem d’aprofitar-ho per aconseguir un món més participatiu i amb un accés lliure al coneixement”. 

 

 

Circumstancialment vaig començar com a professor ajudant a la UAB el 89/90, aprofitant que eren anys de creixement en els estudis d’informàtica. Però com a gironí tenia moltes ganes de poder-me incorporar a un projecte tan engrescador com el de la creació de la Universitat de Girona. Finalment, ho vaig poder fer el curs 1995/96.

De llavors ençà: acabar el doctorat, guanyar una plaça de Titular d’Universitat, postdoc a Rennes… Una docència ben agraïda en carreres ben diverses com Enginyeries Agràries, Industrials i Informàtiques o Gestió i Administració Pública. Participació en la gestió de la universitat (de coordinador d’estudis a vicerector)… Resumint:
Adquirint i generant coneixement; difonent-lo i participant en la gestió de la institució.

Però… 20 anys són molts o són pocs? Si mirem com ha canviat la nostra feina de professor són molts: hem tingut la sort de viure de ple la revolució que el world wide web va provocar al món acadèmic primer, i al món sencer després. Estem construint un món en xarxa. Hem d’aprofitar-ho per aconseguir un món més participatiu i amb un accés lliure al coneixement.

Molt content de celebrar aquests 20 anys de la nostra universitat… i amb ganes de continuar treballant per anar fent créixer la UdG.
Tranquil·lament. Ordenadament. Consistentment.

Jordi Regincós Isern

Professor de l’àmbit TIC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: