Ara que ja tinc cabells blancs

18 des.

“M’agradaria poder ajudar a fer  que aquesta Universitat continuï creixent, igual que ella m’ha ajudat a mi a créixer”.

Sóc membre de la Universitat de Girona des de la seva creació. Sóc PAS, però això és un fet contingent, potser podria haver estat professor i de fet he sigut estudiant d’aquesta universitat en diversos períodes. El que em sembla cert, és que difícilment seria qui sóc, i com sóc, sense la Universitat de Girona.

Vint anys per a una universitat probablement no representen més que la seva joventut, però per la vida d’una persona són un període prou ampli com per deixar marca. Parlant del que sóc, quelcom del que sempre he estat orgullós és de ser gironí. No té cap mèrit, els meus pares ja ho eren i sense fer res per part meva hi vaig néixer i créixer. Casualment, arribada certa edat, el que vocacionalment volia estudiar es podia fer a Girona i no em va caldre marxar. Finalment, després d’algunes experiències a l’empresa privada, vaig poder desenvolupar la meva carrera professional a Girona, gràcies a la Universitat que porta el nom de la meva ciutat. Com deia, no té cap mèrit, però és una sort. He viatjat el que he pogut, i he visitat llocs increibles, però sempre quan he tornat m’he sentit reconfortat.

 A Girona hi tinc un vincle fort i és on em sento segur. No m’imagino un lloc millor on viure i on fer créixer les meves filles. Tampoc per treballar. I si sóc afortunat, també vull ser agraït. Vull agrair a la Universitat de Girona que m’hagi permès desenvolupar-me com a professional, però encara més com a persona. Molts dels meus amics són a la UdG, molts dels meus records també, i espero sincerament que el meu futur sigui a la UdG. I com no podia ser d’altra manera, m’agradaria poder ajudar a fer  que aquesta Universitat continuï creixent, igual que ella m’ha ajudat a mi a créixer.

Santi Cots

Cap de serveis a l’usuari

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: